Kicks sparker til med 750 kvadratmeter stort flaggskip: Satser på massive kundeopplevelser med den nyåpnede flaggskipbutikken i Oslo

BILDESPESIAL: Der nettet ikke strekker til byr butikken på en drøss med fysiske opplevelser. Som egen duftbar som tilpasser din personlige godlukt.

Kicks er en av de virkelig store innen skjønnhet og velvære i Norden.

Denne uken åpnet de dørene til sine nye 750 kvadratmeter flaggskipbutikk i Oslo.

Annonse

Se flere bilder nederst i saken!

Nordisk skjønnhetsgigant

Med mer enn 250 fysiske butikker og nettbutikker i Norge, Sverige og Finland har de satt spor etter seg. I fjor satt selskapet igjen med et overskudd på 163 millioner svenske kroner etter å ha omsatt for nesten tre milliarder svenske kroner.

- Ingenting tyder på at veksten stopper. Vi har et bra fotfeste i Norge, sier Gina Azaric, markedsdirektør og netthandelsansvarlig i Kicks, som møter eHandel.com for en prat under åpningsdagen.

Kicks har per i dag drøyt 70 butikker i Norge og en høyst oppegående nettbutikk.

- Det du ikke finner i butikken her, finner du på nett via en av våre mange digitale stasjoner som er utplassert i butikken. Og det er alltid en ansatt her som kan hjelpe, sier Azaric.


Gina Azaric synes det var stas å åpne butikk i Oslo. Her i duftbaren fra Jo Malone fra London hvor ansatte med velutviklede neser kan hjelpe med å sniffe seg frem til den duften som passer best til deg. 

Gina Azaric synes det var stas å åpne butikk i Oslo. Her i duftbaren fra Jo Malone fra London hvor ansatte med velutviklede neser kan hjelpe med å sniffe seg frem til den duften som passer best til deg.  Foto: Bjørn Skomakerstuen

Omnikanal-strategi

Hun sier at det de aktivt jobber mot er å la nett og fysiske butikker bli til én, og at de skal dra veksler på hverandre for å gjøre hverandre bedre.

- Veksten innen netthandel er stadig økende. Så vi velger å investere i butikker for å kunne tilby en merverdi. Det nettet ikke kan tilby skal du finne her på GlasMagasinet, sier hun, og legger til at de er mulig å vokse enda mer i butikksammenheng dersom man henger på nettet og legger mye arbeid inn i det også.

Annonse

- De to kanalene bygger hverandre bedre. Vårt mål er alltid å være der kundene er og gi dem mulighetene i flere kanaler, sier Azaric.


I butikken kan kyndige og hjelpende hender hjelpe deg med å gjøre dine egne hender pene og representative.

I butikken kan kyndige og hjelpende hender hjelpe deg med å gjøre dine egne hender pene og representative. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Skjønne opplevelser

Å selge produkter er jo kjernen i det å drive butikk.

Men i den andre flaggskipbutikken til Kicks (den første ligger i Göteborg) er det vel så mye opplevelsene som teller

Her tilbys det blant en duftbar hvor din personlige duft skreddersys av skolerte «neser».

I tillegg er det et større område i butikken hvor du kan få neglbehandling, få pleid øyenbrynene eller få hjelp til å legge den perfekte make upen.


Fysiske opplevelser som gir deg en følelse av skjønnhet og velvære tilbys av de butikkansatte.

Fysiske opplevelser som gir deg en følelse av skjønnhet og velvære tilbys av de butikkansatte. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Instagram og sosiale medier

I butikken er det satt opp en rekke digitale skjermer hvor blant annet Instagram-feeden til Kicks kan surre og gå.

For selskapet har for lengst skjønt viktigheten av sosiale medier og «influencers».

En av Sveriges mest kjente make up-artister, Linda Hallberg, som har nesten 900 000 følgere på Instagram, spiller på lag med Kicks. Hun var selvsagt til stede under åpningen for å treffe fans og potensielt nye fans.

- Moro å kunne stige inn i den fysiske verdenen, sier hun til eHandel.com.


Linda Hallberg (t.v.) har nesten 900 000 følgere på Instagram. Her legger make up-kjendisen hånd på Lotta Tellström.

Linda Hallberg (t.v.) har nesten 900 000 følgere på Instagram. Her legger make up-kjendisen hånd på Lotta Tellström. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Se flere bilder fra butikken her:


Klassisk vakker stil preger butikken.

Klassisk vakker stil preger butikken. Foto: Bjørn Skomakerstuen
Flere merker som føres eksklusivt av Kicks er viet plass i den nye butikken i Oslo. Som blant Urban Decay fra California, USA. 

Flere merker som føres eksklusivt av Kicks er viet plass i den nye butikken i Oslo. Som blant Urban Decay fra California, USA.  Foto: Bjørn Skomakerstuen
En egen hus-DJ var på plass for å skape litt ekstra stemning.

En egen hus-DJ var på plass for å skape litt ekstra stemning. Foto: Bjørn Skomakerstuen
Det lekes ikke butikk når representanten fra Jo Malone i London pakker inn spesialblandede dufter.

Det lekes ikke butikk når representanten fra Jo Malone i London pakker inn spesialblandede dufter. Foto: Bjørn Skomakerstuen
Her var det mange som stoppet opp for å ta bilder. Vi tok bare bilde av blomstene som er med på å skape en ekstra dimensjon av ekslusivitet i butikken.

Her var det mange som stoppet opp for å ta bilder. Vi tok bare bilde av blomstene som er med på å skape en ekstra dimensjon av ekslusivitet i butikken. Foto: Bjørn Skomakerstuen

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!