Sikret B2B-storkontrakt på 100 millioner

Skal levere alt av mobiltelefoner og nettbrett til bankgruppe de neste fire årene.

Elkjøp har med dette sikret seg selskapets største bedriftskontrakt noen sinne. Avtalen, som er med SpareBank 1 Banksamarbeidet DA, har en estimert potensiell totalramme på 100 millioner kroner, skriver Elkjøp i en pressemelding.

Kontrakten omfatter leveranse av mobiltelefoner og nettbrett til hele sparebank-alliansen - og strekker seg over inntil fire år.

Annonse

- En stor fjær i hatten

- Dette er fantastiske nyheter for oss, og det er meget gledelig å se alt arbeidet vi har lagt ned i B2B-satsningen vår de siste årene nå bærer frukter. Leveranse av produkter og tjenester knyttet til data og telekom er noe vi har jobbet målrettet med i lang tid. At en så stor og seriøs aktør som SpareBank 1-alliansen nå har valgt å inngå denne avtalen med oss er en stor fjær i hatten, sier lederen for bedriftsmarked i Elkjøp, Vegard Bjerkvik.

I mars i fjor kom nyheten om at Forsvaret hadde inngått en bedriftsavtale med Elkjøp verdt 50 millioner kroner.

Nå sikrer elektroaktøren seg altså en enda større avtale med nok en solid norsk partner.

Største B2B-avtale noen sinne

- Avtalen med SpareBank 1-alliansen er den største i B2B-sammenheng for Elkjøp noen sinne, men slik vi ser det er dette bare begynnelsen. Vi er nå rigget til å håndtere denne type avtaler fremover, og det er ikke tvil om at denne kontrakten vil være en viktig referanse, sier Bjerkvik.

Den nye avtalen begynner først å løpe ved inngangen av 2017, og Elkjøp tar da over for Kjedehuset.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!