Omsetter personlige gaver for millioner: Sprellefant.no har tidoblet omsetningen på tre år – nå inviterer de flere eiere

Forventer å hente mellom 500 000 og 1,5 millioner kroner i ny emisjonsrunde.

Fra og med denne uken kan alle som vil, bli medeiere i nettbutikken Sprellefant.no, som på mandag startet en folkefinansieringsrunde gjennom plattformen Dealflow. 

Per nå viser forhåndstegninger at familiebedriften fra Skotselv i Buskerud er sannsynlig til å hente opp mot 1,5 millioner kroner.  

Annonse

- Vi tenker det kan være sannsynlig med et sted mellom 500.000 og 1,5 mill. Selvsagt vanskelig å vite nå, sier Rita S. Bryne, medgründer av Sprellefant, i en mail til Ehandel.com. 

Halvannen million i juli

Etter at familiebedriften fant sin nisje innen personalisering av produkter til barn og voksne i 2016 skal omsetningen ha blitt tidoblet. Det vil selskapet gjenta i løpet av de tre neste årene også. Så langt i år skal økningen ha vært på 200 prosent.

- Vi ligger an til å omsette for 3,6 millioner kroner i 2019. For juli har vi hatt en omsetning på snaue 1,4 millioner, sier Bryne. 

Kapitalkrevende og utfordrende

Stor vekst er dog utfordrende og kapitalkrevende, noe Sprellefant begynte å merke tidligere i vår, da de begynte å miste omsetning.

- Fordi vi ønsker å håndtere denne veksten og vokse raskere for å nå våre ambisjoner, så ønsker vi nå flere eiere inn i Sprellefant, skriver selskapet. 

Oppfordrer til involvering

Nye medeiere vil få rabatter på alle produkter samt få muligheten til å involvere seg mye i driften, opplyser selskapet, som har satt et minste beløp man må investere på 2500 kroner. 

- Om 2-3 år ønsker vi å være i en situasjon hvor Sprellefant AS kan kjøpe tilbake aksjer fra de som ønsker seg ut av firmaet, til en høyere kurs/verdi enn det aksjene blir kjøpt for i år.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!