Steen & Strøm møter netthandelstrusselen med lek og moro

Retailtainment-trenden inntar kjøpesentrene for å lokke kundene bort fra nettbutikkene.

Denne våren lanserer Steen & Strøm konseptet «Let´s Play» - et konsept med en leken og fremoverlent schwung hvor mote, inspirasjon og lekenhet er en tydelig signatur.

«Retailtainment» - en kombinasjon av «retail» og «entertainment» - har som mål å gjøre det morsommere å handle i en fysisk butikk.

Annonse

Ulike tilstelninger som appellerer til kundene kan fort realiseres på et av sentrene. Enten det er snakk om Casino-lignende tilstander på et sted og et sjørøvertema et annet sted.

Ambisjonen er å skape unike og eksklusive opplevelser for lokalsamfunnene som en del av retailtainment-trenden hvor en inspirerende kundeopplevelse står i sentrum.

Konseptet innebærer full rebranding av kjøpesentrene, og vil i april kunne oppleves på Oslo City, Farmandstredet i Tønsberg og Gulskogen Senter i Drammen, skriver Steen & Strøm i en pressemelding.

Shopping + underholdning = Retailtainment

Shopping som fenomen er i endring. Den moderne trenden med å kombinere shopping, underholdning og opplevelser kalles ofte retailtainment. «Let’s Play»-konseptet er kjøpesentrenes måte å imøtekomme kundenes stadig endrede behov.

- For å friste kundene til å bruke tid og handle på kjøpesentre, må vi hele tiden tilpasse oss og tilby noe nytt. Vi vil derfor skape unike og relevante opplevelser for kundene, sier markedssjef i Steen & Strøm, Elin Schjenken Halvorsen.

Kampanjen er utviklet av reklamebyrået SidLee og rulles ut på alle flater på sentrene.

- Det er viktig for oss å både modernisere og differensiere brandingen av sentrene samtidig som vi ivaretar deres lokale posisjon. Gulskogen, Farmandstredet og Oslo City er perfekte utgangspunkt for å starte utrullingen i Norge, sier Schjenken Halvorsen.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!