Har over 50 butikker og netthandel: Svensk sportskjede kommer til Norge

Etablerer to nye butikker denne høsten.

Den svenske sportskjeden Stadium Outlet etablerer seg nå i Norge. Kjeden åpner dørene til sine første to butikker på norsk jord i oktober og november. En passende timing ettersom G-sport nå forlater markedet. 

Butikkene som åpnes skal bli plassert i Kristiansand og Moss, hvor de begge skal strekke seg over 1500 kvadratmeter hver. 

Annonse

- Stadium Outlet er en ekte suksesshistorie og det er fantastisk at vi tas så godt i mot av våre kunder. Vi er ydmyke over oppgaven vi nå har i et nytt marked, men også veldig glade for å spre konseptet videre, sier Anders Bejsy, daglig leder for Stadium Outlet, i en pressemelding. 

Les også: Gresvig legger ned G-Sport og G-Max

Netthandel i 2020

Stadium Outlet har også virksomhet i Finland, i tillegg til Sverige og nå Norge. Sortimentet i Norge skal bli mye likt som i de andre landene med kjente og internasjonale merker. 

- Norge har lenge virket som et naturlig neste steg for oss og posisjonene i Kristiansand og Moss føles bra ut i fra flere aspekter. 

Stadium Outlet har over 50 butikker til sammen i tillegg til netthandel, og fortsetter å åpne rundt fem til seks butikker i året. I følge E24 skal selskapet åpne norsk nettbutikk i 2020.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!