To nye kjeder tilbyr mobil betaling

 To nye kjeder lar kundene nå betale med mobilen i sine til sammen mer enn 100 fysiske butikker.

I forrige uke ble det mulig å handle dagligvarer med MobilePay  i de første butikkene i Norge, og allerede nå utvides tilbudet.

Den ene aktøren som nå åpner for MobilePay er Skoringen. De er allerede i gang med å rulle ut konseptet i sine danske butikker og nå starter de også opp med sine 80 butikker i Norge.

Annonse

-  I Skoringen har vi stor tro på mobilbetaling som framtidens betalingsløsning.  For oss er det strategisk viktig å tilpasse oss kundene der de er. Vi har sett hvordan nettet og sosiale medier har endret markedsføringen av produktene våre. Nå ønsker vi også å komme kundene i møte med betaling i butikk, sier Asgeir Simonsen, IT-sjef i Skoringen i en pressemelding.

En annen kjede som nå satser på digitale betaling er Japan Photo. Kjeden med 22 butikker i Norge eies av den europeiske fotogiganten CeWe Color. MobilePay kan brukes i Japan Photo sine butikker allerede fra 1. november.

-Vi har alle alltid mobilen med oss og hos oss kan man også fremkalle bilder direkte fra mobilen i butikk. En slik mobilbetaling faller derfor svært naturlig, forteller daglig leder Stephan Stein i Japan Photo.

Med stadig tøffere konkurranse på betalingsmarkedet, særlig fra DNB og deres løsning Vipps, så er Danske Bank naturligvis fornøyd med å få med to såpass store kjeder allerede nå.

- Vi er svært fornøyd med at både Skoringen og Japan Photo nå velger dette som framtidens betalingsløsning i sine over 100 butikker i Norge, sier leder for MobilePay Norge, Knut Anders Wangen.

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!