Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Astrid S lanserer e-handel for eget motemerke – “gleder meg stort“

Musikeren trer inn i motebransjen med eget klesmerke og nettbutikk.
Foto: Alvin Santos
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Swim Club lanseres 12.mai.

ANNONSE

Artisten Astrid Smeplass, kanskje bedre kjent som Astrid S, delte i går nyheten om lanseringen av eget motemerke Swim Club. Kolleksjonen vil bestå av badetøy og skal være den første av flere kolleksjoner som alle vil bestå av reststoff, økologiske, resirkulerte og nedbrytbare materialer.

Som gründer og kreativ lever forteller Astrid S at hun har tenkt på dette konseptet i mange år, men først nå lanseres altså motemerket i egen nettbutikk, Swimclub.no, samtidig som man vil kunne finne plaggene i butikker som YME Universe, MONIKER, DALE Trend, ENVELOPE1976 samt nieu.

Swim Club er en naturlig forlengelse av mitt kreative univers, og jeg gleder meg stort over å kunne realisere denne drømmen. Personlig er dette noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, og jeg gleder meg til å vise hva jeg har designet, sier Astrid, og uttaler videre:

Det har vært viktig for oss å være bevisst klimakrisen vi står i hvor moteindustrien er en versting. Siden det ikke er miljøvennlig å produsere plagg selv om vi bruker materialer som er ansett å være mer bærekraftige har vi i tillegg valgt å klima-kompensere hele kolleksjonen via chooose.

Kolleksjonen skal være et samarbeid med produksjon- og designbyrået Eco Concepts. Eco Concepts er også medeier i merkene ENVELOPE1976 og nieu.

Vi er så utrolig glade over å få skape Swim Club sammen med Astrid. Hun er en fantastisk designer som bobler over av kreative ideer og visjoner. Stilretningen hennes er tydelig, og vi synes Swim Club kjennes som et friskt pust i moteindustrien, sier Pia Nordskaug, daglig leder i Eco Concepts.

Del artikkel: