Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Belønner lagermedarbeiderne i en hektisk tid: ”Godis, is og foodtruck”

Vadim Bjarkum og Kristin Wælgaard fra Netthandelsgruppen under månedens foodtruck-event.
therese.karlsrud.haugen

Fra 14 til 100 ansatte på tre år.

ANNONSE

Netthandelsgruppen har vokst raskt siden oppstarten i 2014, men det siste året har det tatt av. Selskapet har tidligere meddelt at de kan komme til å nå 300 millioner kroner i år. Samtidig har teamet vokst fra 14 personer i 2017 til nærmere 100 ansatte i 2020. Daglig leder Per William Frøisland er overveldet.

Vi vokser så fort nå at jeg klarer så vidt å henge med, men vi har kontroll, sier han i en mail til Ehandel.

Men med sterk vekst og mange ansatte settes det også ekstra krav til det å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Ekstra utfordrende har det vært under pandemien, som har satt en stopper for det meste av sosialt samvær.

Vi har måtte separere skiftene, satt strenge krav til overlapping av skiftene og ansatte har ikke kunnet bytte mellom skiftene. Til tross for disse utfordrende tider har det vært viktig for oss å sikre at alle ansatte opplever et godt og trygt arbeidsmiljø med trivsel som driver. Vi har prøvd, så godt det lar seg gjøre med en endrende ytre situasjon, å skape en forutsigbarhet for våre ansatte i form av informasjon, klare skiftplaner og «sosiale» samt corona-vennlige events som alle ansatte kan delta på, sier Marie Bø, som er Head of People i Netthandelsgruppen, til Ehandel.

Netthandelsgruppen driver nettbutikker som Tights.no, Comfyballs.no og Weightless.no. Det er nå over 60 lagermedarbeidere som holder hjulene i gang og får netthandelspakkene ut til kundene. For dem har ikke hjemmekontor vært et alternativ.

Vi har måttet separere teamene og ha klare retningslinjer for hvordan vi skal forhindre en eventuell spredning på lageret. Ved å separere teamene har vi minimert risikoen for at vi må stenge lageret. Tester en medarbeider i det ene teamet positivt på Covid-19, kan vi ta ut det ene teamet mens det andre teamet kan fortsette lagerarbeidet etter en smittevask.

LES OGSÅ: Solgte 400 boxere i minuttet med nytt samarbeid

Foodtrucks og båttur

I månedsvis har det stått på Tights.no sin nettside at lageret jobber doble skift for å få alle bestillinger raskt ut. Nå retter Netthandelsgruppen en ekstra takk til sine ansatte som har stått på i den hektiske perioden.

Ettersom sosiale aktiviteter og lønningspils har utgått under pandemien, har selskapet innført alternative tiltak. Marie Bø forteller hvordan de har oppmuntret de ansatte den siste tiden:

Sporadisk godis, is og to runder med foodtruck, samt noen kvelder med sosialt på zoom under de tyngste periodene med covid. Vi hadde også en båttur med alle ansatte som ble en kjempe slager, sier hun, og legger til:

Hadde det ikke vært for medarbeideres innsats hadde vi ikke klart å opprettholde veksten og levere til kundenes ønske. 

30 nye ansatte på seks uker

Marie Bø startet i selskapet 12. august og forteller at det har kommet 30 nye lager- og logistikkmedarbeidere på plass siden hun begynte.

Vi har en arbeidsplass med mennesker fra mange kulturer og det er viktig for oss å skape et samhold. Vi har fått positive tilbakemeldinger på at de ansatte føler seg tatt vare på og at de setter stor pris på å blant annet få servert god mat under disse hektiske tidene. Annonseringen av Food Truckene har skapt jubel, trivsel og fellesskapsfølelse. Vi ønsker å gi tilbake til de ansatte som gjør en så god jobb – vise at de er satt pris på!

Netthandelsgruppen er for øyeblikket også i en prosess om å rekruttere flere utviklere, digitale markedsførere, produktutviklere, kundeservicemedarbeidere og tar løpende imot søknader fra interessante kandidater.

Del artikkel: