Bergans’ rullende reparasjonsturné inntar fjellheimen

Vinterferien står på trappene, og Bergans vil redde skiplaggene.

Bergans har sterk tro på bærekraftige forretningsmodeller, og har lansert flere kampanjer som blant annet skal bidra til økt bevissthet hos forbrukeren innen bærekraftige materialer, gjenbruk og reparasjon, for å nevne noe. 

Et av disse tiltaken er reparasjonsturnéen Tour de Sy. Siden 2019 har Bergans sybil har vært på veiene landet over for å gjøre reparasjon tilgjengelig for folket, og nå som vi nærmer oss vinterferien er det skifolket som står for tur.

Annonse

Denne vinteren besøker sybilen til Bergans de tradisjonelle vintersportsstedene i Innlandet og Viken, og dekker begge vinterferieukene. Turen starter på Sjusjøen den 20. februar og tar en reparasjonspinne både for Hemsedal, Trysil og Hafjell, blant annet. Nå ønsker Bergans at hyttefolket og skituristene skal ta en ekstra titt i skapet som trenger litt ekstra omsorg og kjærlighet, skriver turtøysprodusenten i en pressemelding.

Håpet er at nordmenn skal gi litt ekstra oppmerksomhet til plaggene som henger bakerst i skapet, og som kanskje har feil eller mangler og trenger reparasjon. 

LES OGSÅ: Bergans lanserer ny kampanje: "Kutter momsen på reparasjoner"

Bergans har alltid hatt et tilbud for reparasjon av egne merkevareplagg, og for seks år siden ble denne tjenesten utvidet med en systue-filial i deres flaggskipbutikk i Oslo. I dag kan man levere inn reparasjoner i alle Bergans-butikker, samtidig som systuen på hjul gjennom året gjør flere turnéer. 

Jo lenger et plagg er i bruk, jo lavere klimabelastning har det. Derfor er det å forlenge klærnes levetid et effektivt og viktig miljøtiltak. Men for mange er det manglende sy-ferdigheter og en travel hverdag som stopper dem, og derfor strekker Bergans ut en hjelpende hånd, skriver Bergans.

Reparasjonene som tilbys på Tour de Sy koster mellom 100 og 250 kroner per plagg eller produkt. Sybilen skal innom de fleste populære vinterferiedestinasjonene som Sjusjøen, Beitostølen, Leira, Hafjell, Hemsedal, Skeikampen, Geilo og Trysil. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!