Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Viral trend ble nettsuksess - solgte for 15 millioner

Skjermdump: Berniesanders.com
therese.karlsrud.haugen

Utsolgt på fem dager.

ANNONSE

Bildet av Bernie Sanders fra insettelsen av Joe Biden har vel neppe gått noen hus forbi. Den gamle senatoren, som sitter mutters alene på en klappstol med vinterjakke, munnbind og votter, har gått viralt på internett den siste tiden.

Etter dette har Sanders benyttet bildet til å selge merchandise i sin nettbutikk, med "meme"-inspirerte t-skjorter og gensere. Allerede etter fem dager skal han ha solgt for 1,8 millioner dollar. Altså over 15 millioner norske kroner. Det opplyser han til CNBC.

Pengene fra salget skal gå til veldedige organisasjoner i Vermont, som fokuserer på å bekjempe sult og sosiale problemer.

Jane og jeg ble overrasket over all kreativiteten som så mange mennesker har vist den siste uken, og vi er glade for at vi kan bruke min berømmelse på internett for å hjelpe Vermontere i nød, sa Sanders i en uttalelse med henvisning til kona.

Butron, som lager den brune jakken som Sanders har på seg under insettelsen, donerte også 50 jakkter til Burlington Department for Children and Families til ære for senatoren.

Alle t-skjortene og genserne, som selges for 27 og 45 dollar i Sanders nettbutikk, er nå utsolgt og har 4-8 uker leveringstid.

På grunn av overveldende etterspørsel etter denne varen, vil det gå 4-8 uker til du mottar genseren, står det under en av produktene på Berniesanders.com.

Del artikkel: