Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Besøk og ordre øker hos Sportamore: ”En positiv start”

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Leverer fortsatt raskt.

ANNONSE

Under Black Friday i fjor skal den nordiske nettbutikken Sportamore ha solgt seks tights i minuttet på det meste. Nå kan selskapet meddele at interessen for kampanjen er enda større i år med 26 prosent flere besøkende enn fjoråret.

LES OGSÅ: Sikter mot ny rekord - solgte seks tights i minuttet i fjor

Vi ser at interessen for Black Friday hos Sportamore fortsetter å øke. Vi har fått 26 prosent flere besøkende enn fjoråret under det første døgnet av vår kampanje, sier Johan Ryding, daglig leder for Sportamore.

Det er dessuten ikke bare antall besøkende som øker, men også den gjennomsnittlige handlekurven har vokst sammenlignet med  i fjor.

Som er resultat av den store trafikken ble det solgt 36 prosent flere varer enn fjoråret under det første kampanjedøgnet.

”Ser frem til fortsettelsen”

Den store pågangen til nettsiden skal dog ikke ha svekket leveringstiden, hvor noen av de mest populære varene skal ha blitt sendt etter bare fire og en halv time fra bestilling under det første døgnet.

Tross det økte trykket klarer vi å levere raskt til kunden. Det har vært en positiv start på Black Friday og vi ser frem til fortsettelsen, avslutter Ryding.

Del artikkel: