Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Best Transport ansetter ny daglig leder i Norge

Gunilla Hansson blir ny administrerende direktør i Best Transport Norge.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Jeg ser frem til å gjøre Best Transport til markedsleder"

ANNONSE

Best Transport sikter på å ta en markedsledende posisjon i det norske markedet og styrker nå laget med Gunilla Hansson, som blir ny administrerende direktør i Norge.

Hun tiltrer stillingen 4. oktober og etterfølger dermed Espen Slyngstad, som forlater stillingen etter å ha ledet integrasjonen mellom Best Transport AS og Easy2You etter oppkjøpet i august 2020.

LES OGSÅ: Easy2You selger sin hjemleveringsvirksomhet

Etter integrasjonen av de to selskapene går vi nå inn i en ny fase der vi fokuserer på vekst og lønnsomhet, føles det helt riktig å overlate stafettpinnen til Gunilla. Jeg er overbevist om at hun har drivkraften og den erfaring og de egenskapene som kreves for å utvikle selskapet videre, sier Espen Slyngstad, i en pressemelding.

Hansson har en solid bakgrunn fra lederroller i logistikkbransjen. Senest kommer hun fra PostNord Strålfors, hvor hun har hatt rollen som Head of Operations siden 2014. Før det jobbet hun over ti år i DHL, blant annet som forretningsutviklingssjef.

Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha fått mulighet å lede Best Transports norske virksomhet videre. Best Transport er et spennende selskap som har en solid bærekraftsstrategi og et sterkt kundetilbud hvor fleksibilitet og hastighet takket være bransjeledende teknologiløsninger er nøklene til suksess. Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapets virksomhet og gjøre Best Transport til markedsleder innen last mile i Norge, sier Gunilla Hansson.

Del artikkel: