Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Betalingsgigant tar over kortbetalingene for Vipps

Vipps-sjef, Rune Garborg.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Utvider samarbeidet.

ANNONSE

Den norske betalingsappen, Vipps, annonserer i dag at de utvider partnerskapet med den globale betalingsplattformen Adyen.

Dersom et bankkort mistes, blir stjålet eller utløpt, har brukere frem til nå måttet legge inn informasjonen på nytt i Vipps for å utføre kjøp. Med det nye samarbeidet skal dette problemet fjernes.

For Vipps er det viktig å alltid kunne gi brukerne en jevn og sikker opplevelse i appen vår. Med Adyen kan vi fjerne en stor del av friksjonen for brukerne, uten å gå på akkord med sikkerheten. Det er også spennende å jobbe med Adyen, som har solid erfaring med internasjonale betalinger, sier Vipps-sjef, Rune Garborg, i en pressemelding.

Vipps er i dag allerede et betalingsalternativ som Adyens kunder kan legge til i sin betalingsløsning.

Det nye blir nå at Vipps begynner å laste ned den nye kortinformasjonen direkte i kortnettverket. Det betyr at brukerne aldri trenger å oppdatere kortet sitt i appen når de får et nytt fra banken i disse tilfellene.

Vipps er på mange måter unike i verden når man ser på hvor stor del av befolkningen som bruker tjenesten. For oss er dette en utrolig interessant partner som åpner døren for en enda sterkere tilstedeværelse i det norske markedet. Samtidig gir dette samarbeidet oss muligheten til å drive digitalisering med en av Norges mest fremtredende teknologiløsninger (Vipps), sier Roelant Prins, CCO i Adyen.

Del artikkel: