Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Biltema åpner nye varehus - bygger ut med 6500 kvadratmeter

Daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby.
therese.karlsrud.haugen

"Gledelig at vi nå har kommet i gang"

 

ANNONSE

På tross av utfordrende tider, investerer Biltema sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og har ikke sluppet gasspedalen i sin søken etter nye hensiktsmessige tomter å bygge varehus på.

Nå har varehuskjeden startet med prosjektering av grunnarbeid, og forventer at et nytt konseptvarehuset på Bamble vil være klar høsten 2021.

LES OGSÅ: Kjøp & Hent-forbud oppheves: "Det er positivt"

Bamble er en spennende lokasjon for oss, og det er gledelig at vi nå endelig har kommet i gang og kan begynne å planlegge for åpning høsten 2021. Hele prosessen har vært ryddig og positiv blant annet takket være fremoverlente lokalpolitikere som hele tiden har ønsket oss velkommen til Bamble, sier daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby, i en presssemelding.

Varehuset skal være "topp moderne" og bli på totalt 6500 kvadratmeter, med Biltemas 19 000 varelinjer, oversiktlige handlegater og selvbetjente kasser. I tillegg etablerer Biltema også en stor Biltema Cafe med «svenske» lave priser. Kjeden regner med at det blir rundt 20-25 nye arbeidsplasser med Biltema Bamble.

Kjeden har sagt at de planlegger ytterligere 16 nordiske varehus samt utvidelse av hovedlageret i løpet av de neste to årene. Fra før av har Biltema 150 varehus i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

LES OGSÅ: Biltema med store vekstplaner - åpner 16 nye varehus

Del artikkel: