Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Biltema skroter tidligere Click & Collect-plan

Varehussjef på Jessheim, Annie Grodås.
Biltema
therese.karlsrud.haugen

Rulles heller ut tidligere enn planlagt.

ANNONSE

Til tross for at Biltema tar avstand fra netthandel enn så lenge, lanserte selskapet i høst Click & Collect, eller Kjøp & Hent som kjeden kaller det selv. I Norge var det Biltema på Jessheim som var først ute med den nye løsningen.

Vi har allerede rullet ut Kjøp & Hent i flere norske byer, blant annet i Jessheim, Kristiansand, Fredrikstad og Oslo, forteller Monica Videm, markedsansvarlig i Biltema, til Ehandel.

I november fortalte Biltema at planen var å implementere Kjøp & Hent i alle nordiske varehus innen utgangen av 4.kvartal 2020. Mottagelsen har dog vært såpass god at selskapet nå har besluttet å rulle ut tjenesten en hel del tidligere enn planlagt. I Danmark ble den lansert for fullt i desember.

LES OGSÅ: Klikk-og-hent ble julehandelens vinner

Klart innen Q2

På grunn av stor interesse er det nå klart at tjenesten også blir tilgjengelig i alle svenske varehus i løpet av første kvartal, mens utrullingen i Norge blir fremskyndet til utgangen av andre kvartal.

De stemmer at vi fremskynder utrullingen av Kjøp & Hent også her i Norge, selv om det tar noe lenger tid siden vi har flere varehus her. Vi har fått god respons og tjenesten vil være klar i alle varehus innen utgangen av andre kvartal, bekrefter Videm.

Del artikkel: