Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Biltema velger ny logistikkpartner

Konserndirektør i Biltema, Knut R. Svenningsen.
therese.karlsrud.haugen

Fra Agility Logistics til DB Schenker.

ANNONSE

Etter en omfattende vurderingsprosess av nye potensielle logistikkpartnere har Biltema nå valgt DB Schenker som sin nye transportpartner.

Dette skal i følge Biltema sikre effektivitet og en mer miljøvennlig transport koordinert i et nytt og moderne forsyningskjede-system, som skal redusere Biltemas fraktkostnader for sjøfrakt med 50 prosent.

Nå er alt tilrettelagt for et sterkt og produktivt partnerskap, sier konserndirektør Knut R. Svenningsen i Biltema, i en pressemelding.

Han forklarer at selskapet vil fortsette å ha solid vekst fremover, og har posisjonert seg sterkt i det Nordiske markedet. Selskapet har tidligere samarbeidet med Agility Logistics.

For at vi skal kunne fortsette vår vekst og utvikling, trenger vi partnere som leverer digitalt moderne logistikksystemer, og som kan håndtere våre distribusjonsvolum. DB Schencker er i stand til å oppfylle dette, og møter også våre krav til plassoptimalisering under transport, noe som igjen reduserer vår miljøbelastning. Vi er sikre på at vår nye partner har kompetansen, menneskene og engasjementet som kreves for at vi skal nå våre mål, sier Svenningsen.

Biltema har i dag 150 varehus i Sverige, Norge, Finland og Danmark – og over 5000 ansatte globalt. Sentrallageret ligger i Halmstad, på sørvestkysten av Sverige.

Del artikkel: