Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Biltemas nye tjeneste når en halv million: “Et av våre mest suksessrike år“

Dag Bergby, administrerende direktør i Biltema Norge.
therese.karlsrud.haugen

Salgsboost med drive-in.

ANNONSE

Tidligere i år lanserte Biltema Kjøp & Hent i alle sine varehus. Tjenesten går ut på at kundene kan handle via app eller på hjemmesiden og hente varene i varehuset 2 timer senere.

På kort tid har dette blitt svært populært, og Biltema kan nå konstatere at tjenesten har mottatt over 500 000 bestillinger i Norden.

Da myndighetenes innstramminger kom i mars, var vi svært glade for at vi akkurat hadde lansert den nettbaserte Kjøp&Hent tjenesten i alle våre varehus. Kjøp&Hent banet vei for at vi med enkle grep, og som første kjede i Norge kunne tilby en drive-in løsning for våre kunder som av ulike årsaker ikke kunne gå inn i varehusene. Varene ble bestilt på nett, og ble levert rett til bilen utenfor varehuset, sier Dag Bergby, administrerende direktør i Biltema Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Her er nettbutikkene med flest besøk i Norge

I Norge skal drive-in tilbudet ha gitt Kjøp&Hent en boost med over 125 000 bestillinger. Kjeden har planer om å opprettholde tjenesten så lenge det er behov.

Vi hører på våre kunder og målet vårt er å møte deres behov og forventninger, ved å kunne tilby en enda bedre handleopplevelse. Den digitale tilstedeværelsen er en viktig del av dette, og vi er stolte over å ha tatt en sterk posisjon som netthandelsbedrift på kort tid, sier Dag Bergby, og legger til:

2020 har vært et uforutsigbart år, men vi har gjort alt vi har kunnet for å tilpasse oss og gjøre det beste ut av situasjonen for både kunder og ansatte. Det er derfor gledelig at 2020 ser ut til å bli et av våre mest suksessrike år.

Del artikkel: