Birk Sport inntar markedsplassen – ”timingen er perfekt”

Nå skal de vokse.

Sykkelkjeden Birk Sport vil inn på markedsplassen CDON. Samarbeidet er nå i boks og begge parter gleder seg. Samtidig som CDON vokser i Norge ser Birk Sports daglig leder det som å få det beste av to verdener.

Markedsplassen er per i dag Nordens ledende med over 1600 forhandlere og rundt 13 millioner produkter.

Annonse

Timingen er perfekt. Vi vokser i Norge, og da er det gledelig at landets største sykkelforettning ser fordelene med CDON Marketplace. Dessuten er det gøy at vi kan utøke vårt sykkelsortiment akkurat nå som sykkelsesongen har begynt igjen, sier David Olhed, Chief Merchant Officer på CDON, i en pressemelding.

Sykkelkjeden gikk konkurs i 2020 for deretter å bli kjøpt opp Familien Norgård som startet kjeden til å begynne med. Halvannet år senere kunne man melde om en rekordomsetning som nærmet seg 100 millioner kroner. I dag har selskapet flere butikker i Oslo-området, en egen nettbutikk – og nå også muligheter til å nå enda flere kunder via CDON Marketplace.

Vi får det beste av to verdener ved å kombinere vår egen ekspertise og service med CDONs brede kundebase og rekkevidde, som er i linje med vår strategi å øke salgsvolumene, sier Martin Norgård Vermundsberget, daglig leder i Birk Sport.

Nettopp kategorien sykler skal være populær hos CDON. Olhed ser derfor store muligheter for hurtig vekst og ekspansjon.

Med våre grenseoverskridene servicepakker kan Birk Sport enkelt ta det neste skrittet og selge sine fantastiske varemerker også i Sverige, Danmark og Finland. Jeg gleder meg virkelig til å utvikle samarbeidet, sier Olhed.

LES OGSÅ: Sykkelkjeden Birk Sport er konkurs

LES OGSÅ: Gründerne tar over konkursrammede Birk Sport

LES OGSÅ: Fra konkurs til rekordomsetning – nærmer seg 100 millioner

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!