Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Black Friday hos Komplett - skal samle inn én million kroner

Lene Jahren, sosiale medier-ansvarlig hos Komplett.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

26 timer med livestream.

ANNONSE

Komplett lanserer et nytt konsept hvor de i samarbeid med gamere og influensere skal samle inn penger til Barnekreftforeningen. Dette skal de gjøre ved å dedikere 26 timer av Black Friday til en livestream.

Vi håper å slå den beste innsamlingsaksjonen via livestream som endte på en million kroner på ett døgn, sier Lene Jahren ansvarlig for sosiale medier hos Komplett, i en pressemelding.

Aksjonen vil foregå på plattformen Twitch, og Spleis tar seg av pengeinnsamlingen. Komplett har blant andre fått med seg gamerne og influenserne Joachim "Noobwork" Haraldsen, Emil "Nyhrox" Pedersen og Emilie "Emzia" Helgesen på sendingen.

Annenhver dag får et barn i Norge kreft. Og selv om 85 prosent av barna overlever, er det fortsatt den hyppigste dødsårsaken blant barn fra ett til fjorten år. Komplett.no skal bidra og flere av våre leverandører og samarbeidspartnere har meldt seg på innsamlingsaksjonen, sier Jahren.

LES OGSÅ: Blush.no skyter fart etter skilsmissen med Komplett: "Har hatt rekordvekst"

Livestreamen startet kl.22:00 torsdag kveld. Alle innsamlede midler skal gå til forskning og bedre behandlingsmetoder mot kreft.

"Setter stadig nye rekorder"

Om Black Week så langt forteller kommunikasjonssjefen i Komplett at salget går så det suser.

Salget for Komplett i disse dager er et eneste langt eventyr. Vi setter stadige nye rekorder innenfor varegrupper som tv, gaming, hjemmekontor og i det siste har etterspørselen etter høyttalersystemet Sonos og gamingstoler eksplodert, sier Kristin Hovland, kommunikasjonssjef i Komplett, til Ehandel.

Del artikkel: