Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blir ny sjef i IKEA Norge

therese.karlsrud.haugen

"Vi står overfor store endringer"

ANNONSE

I starten av mai annonserte IKEA Norge at Clare Rodgers går av som administrerende direktør i selskapet. Videre skal hun ta fatt på nye oppgaver i Ingka Group. Nå har man funnet hennes erstatter.

LES OGSÅ: Clare Rodgers slutter som IKEA-sjef

Svenske Carl Aaby, som nylig kommer fra IKEA Østerrike, har hatt ulike lederstillinger hos møbelgiganten siden 2007. Nå blir han Norgessjef.

Vi er inne i en spesiell tid der vi ser slutten på en lang verdensomspennende pandemi som har påvirket IKEA Norge med stengte varehus over lang tid. Det er en spennende tid for varehandelen, vi står overfor store endringer, og jeg gleder meg til å bidra til å skape et enda bedre IKEA for de mange menneskene. Et IKEA som er rimelig, tilgjengelig og bærekraftig også i fremtiden, sier Aaby i en pressemelding.

38-åringen skal ha startet sin karriere i IKEA Japan som ledertrainee og har siden den gang vært blant annet salgssjef i IKEA Japan, assisterende salgssjef og varehussjef i IKEA Nederland samt assisterende Retail Manager i Østerrike. Siden april 2019 har han vært kommersiell direktør for IKEA Østerrike.

Del artikkel: