Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker åpner flaggskipbutikk i Oslo: "Vi har bare så vidt begynt"

Gründer og daglig leder i Blivakker, Einar Øgrey Brandsdal, her med ansatte i Blivakkers butikk på Sørlandssenteret. // Foto: Einar Øgrey Brandsdal
Blivakker skal åpne fire butikker innen jul.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I dag står det klart at den norske sminkeaktøren Blivakker planlegger å åpne fire nye butikker i løpet av året.

Gründeren Einar Øgrey Brandsdal har tidligere fortalt til Netthandel at selskapet har et avslappet forhold til hvor mange butikker det blir på sikt. Men det er altså liten tvil om at Blivakker for alvor har giret opp sin omnikanal-satsing.

Fra før av har det vært kommunisert at butikker vil åpnes på Strømmen Storsenter, Ski Storsenter samt Moa kjøpesenter i Ålesund.

ANNONSE

I dag deler Brandsdal i et innlegg på LinkedIn at årets fjerde butikk vil åpnes i Oslo Sentrum. Dette vil bli selskapets flaggskipbutikk. Han holder imidlertid kortene tett til brystet og avslører ikke nøyaktig lokasjon for den kommende Blivakker-butikken.

Blivakker går nå fra å være en ren pureplayer til å bli en omnichannel player. Vi har bare så vidt begynt, og vi kommer til å rulle ut butikker nå på løpende bånd, skriver han.

Han forteller dessuten at han er ganske sikker på at Blivakker i løpet av året vil ha signert en rekke nye avtaler om andre lokasjoner.

Del artikkel: