Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker-gründeren flytter - går av som daglig leder i ett år

Einar Øgrey Brandsdal flytter til USA.
therese.karlsrud.haugen

Tar med familien til USA.

ANNONSE

Netthandelsgründeren Einar Øgrey Brandsdal tar en pause fra vervene sine i Norge og flytter til USA med familien om kort tid.

Brandsdal står bak sminkesuksessen Blivakker.no og internasjonale Cocopanda, som nå finnes i åtte europeiske land. Totalt omsatte selskapene hans for 1,3 milliarder kroner i fjor.

LES OGSÅ: Sminkegiganten omsatte for 1,3 milliarder - inngår kjempeavtale: "Vil løfte oss"

Om kort tid setter vi oss på flyet og blir i USA i underkant av 1 år, skriver Brandsdal i et Linkedin-innlegg.

I denne perioden overlater han det daglige ansvaret til kollegaen Kolbjørn Ertzeid, som nå er CFO i selskapet. Ledergruppen skal ha blitt informert om USA-planene i mars.

Kjøpte kjøpesenter i Florida

Akkurat hva Brandsdal skal gjøre i statene er foreløpig uklart, selv om han for kort tid siden var med på å kjøpe opp et kjøpesenter i Naples i Florida. Det er i delstaten Florida han og familien skal bo.

Brandsdal opplyser at han kommer til å følge med på selskapet fra sidenlinjen og pendle litt mellom USA og Norge under perioden.

Min store skrekk med et år i USA er nok at jeg skal kjede meg. Men får jeg engasjert meg i noe i USA så skal dette gå helt fint. Det jeg gleder meg mye til er å tilbringe mye mer tid med familien. Vi har nesten ingen vi kjenner der, så da blir det naturlig at man tilbringer masse tid med kjernefamilien. Noe vi alle gleder oss veldig til, skriver Brandsdal.

Ehandel har søkt Brandsdal for ytterligere informasjon.

LES OGSÅ: Brandsdal satser i ny kanal - skal selge hos frisører

Del artikkel: