Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker klar for ny butikk – “blir enda mer synlig for kundene“

Bildet er av selskapets første butikk i Markens, Kristiansand.
Foto: Blivakker
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal stå klar i mai.

ANNONSE

I desember kom nyheten om at sminkegiganten Blivakker ville utvide sin fysiske tilstedeværelse i Norge. Nå er det klart at butikk nummer to, som vil romme godt over 400 kvadratmeter, skal stå klar i begynnelsen av mai.

Blivakkers andre butikk blir én av over 150 butikker på Sørlandssenteret i Kristiansand, og det er Linda Marvold som vil inneha rollen som butikksjef også her i tillegg til selskapets første butikk i Kristiansand sentrum.

Vi ser i dag at det er mulig å tjene penger på fysiske butikker. Det tror vi også vi kommer til å gjøre på Sørlandssenteret. Butikken vi åpnet i 2018 ligger midt i gågaten i Kristiansand sentrum, mens den vi åpner nå blir liggende inne på et av Norges største kjøpesentre. Det blir spennende å se hvordan denne butikken vil gjøre det kontra den som ligger på bakkeplan. Vi har mange kunder på nett, så det at vi nå kommer med nok en fysisk butikk, gjør at vi blir enda mer synlig for kundene våre, forteller Marvold til Ehandel.

I tillegg til Marvold med det overordnede ansvaret som butikksjef, vil det ansettes en avdelingsleder hver i de respektive butikkene.

LES OGSÅ: Blivakker ekspanderer i Norge – åpner ny butikk

Nå er selskapet godt i gang med renoveringsarbeid i lokalene på Sørlandssenteret samt arbeidet med å rekruttere et komplett team til den nye butikksatsingen.

Vi skal ansette en avdelingsleder og en plass mellom 10-14 medarbeidere i ulike stillingsprosent. Denne jobben er vi også godt i gang med. Vi satser på å ta inn mange av de samme merkene som vi har i butikken i Markens, og det blir noen spennende måneder før åpningen i begynnelsen av mai, sier Marvold.

Blivakkers fysiske butikk har jevnt over opplevd god vekst. Tidligere i år åpnet dessuten selskapet en frisørsalong, også i Kristiansand.

Del artikkel: