Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker øker med 80 prosent: “Meget viktig for oss“

Lene Johansen, Commercial Director i Brandsdal Group.
therese.karlsrud.haugen

Fikk 15 000 ordre på én dag i fjor.

ANNONSE

Singles Day, som holdes 11.11 hvert år, regnes som den største salgsdagen i verden med kinesiske Alibaba i spissen. Til tross for at dagen ikke har fått like godt fotfeste i Norge, ser vi at aktører som både Elkjøp, Power, Komplett og Blivakker har tilbud i dag. I følge en undersøkelse fra Prisjakt skal likevel den gjennomsnittlige prisnedgangen kun ha vært på 1,32 prosent under samme dag i fjor.

LES OGSÅ: Singles Day er julens dårligste salgsdag

Sminkegiganten Blivakker har deltatt på eventet i flere år og  kjører ikke bare tilbud i dag, men har utvidet konseptet til en Singles Weekend. I år har de satt ned store deler av sortimentet med 22 prosent på samtlige markeder.

Budskapet vårt gjennom singels weekend spiller på det å unne seg selv noe, og at du i tillegg kan gjøre det til utrolig gode priser. Det ligger en rabatt i bunn på de fleste varer med den symbolske prosenten 11+11% = 22%, sier Lene Johansen, Commercial Director, til Ehandel.

I et Linkedin-innlegg forteller gründer og daglig leder Einar Øgrey Brandsdal, at selskapet hadde over 15 000 ordre under fjorårets Singles Day. Dette året har selskapet rigget seg til med opp til 60 medarbeidere på lageret i Tyskland for å håndtere ytterligere vekst.

"Nå krysser vi fingrene"

Lene Johansen forklarer at det er selve Singles Day som er den største dagen og at man ligger an til en 80 prosent økning mot fjoråret. Årets bestselgere skal være julekalendere, julegavesett og selvpleieprodukter.

Starten har vært ekstremt god i alle land med en omsetningsøkning tett på 80% mot samme tid i fjor. Vi ser helt klart at det nok en gang har kommet nye innstramminger og endrede handlemønstre i de fleste land med tanke på pandemien, sier Johansen.

Singles Day skal være en av Blivakker sine viktigste salgsperioder. Når det gjelder Black Week har selskapet estimert en salgsøkning på 30 prosent.

Denne salgsperioden er meget viktig for oss. Den har vokst seg til å bli topp 3 viktigste salgsperioder gjennom året og har også for 2020 en enorm utvikling. Det er en formidabel innsats som blir lagt ned fra alle avdelinger for å sikre at varer både går inn og ut av lageret i en enorm fart. Nå krysser vi bare fingrene for at alt går som planlagt og at vi kan se frem til mange fantastiske resultater under den kommende Black Week.

LES OGSÅ: Cocopanda tok hjem tre priser: "Skal nesten ikke være mulig"

Del artikkel: