Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blush.no fremmer viktige verdier i ny kampanje: “Håper flere vil følge etter“

Blush.no skal fremme annerledeshet og mangfold med den nye kampanjen "Vær deg".
therese.karlsrud.haugen

Samarbeider med norsk smykkemerke.

ANNONSE

Nettbutikken Blush.no, som er en av Norges ledende butikker innen skjønnhet og velvære, får inn tusenvis av nye kunder hver uke. Nå ønsker de å bruke stemmen sin og bidra til en positiv forskjell i samfunnet.

I sin nye "Vær deg"-kampanje tar selskapet et standpunkt ved å vise kontrastene mellom flyktige trender og varige verdier. Formålet er å fremme og normalisere annerledeshet og mangfold, og oppfordre alle til å være seg selv.

Vi ser stadig eksempler på gode forbilder blant influensere, merkevarer og leverandører som bidrar positivt i denne kampen, men synes vi er langt unna et mål om et skamløst, inkluderende samfunn, sier Kommersiell Direktør i Blush, Christine Stålnacke, i en pressemelding. 

I kampanjen bruker Blush.no modeller som vanligvis ikke representeres av skjønnhetsbransjen. Nå håper de flere i bransjen vil følge etter.

Vi i Blush ønsker å gå foran som et godt eksempel og øke bevisstheten rundt et tema som er viktig for mange. Vi vil bidra i kampen for likestilling, mangfold, annerledeshet og nye skjønnhetsnormer, og håper flere i bransjen vil følge etter. Å føle skam for den du er hører ikke hjemme i et moderne samfunn. Skjønnhet og velværeprodukter bør ikke handle om å skjule noe, men å forsterke den du er! VÆR DEG! 

Skal selge armebånd

Blush.no har også fått inn et helt spesielt armebånd i nettbutikken, som skal være et symbol på kampen.

Dette i samarbeid med det norske smykkemerket A&C Oslo, som har designet et armbånd med budskapet «Vær deg». Overskuddet går til Mental Helse.

Mental Helse inspirerer oss i deres arbeid for økt åpenhet og forebygging av psykiske helseplager. Deres verdier likeverd, åpenhet, respekt og inkludering er forenlig med våre, og vi er stolte over muligheten til å støtte de, sier Christine.

Del artikkel: