Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Boozt lanserer gratis second hand-plattform - så mange har blitt med

Hermann Haraldsson, daglig leder i Boozt.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tilgjengelig i Norge.

ANNONSE

Boozt følger trenden og lanserer nå en gratis plattform for kunder som vil kjøpe og selge second hand. 

ReBoozt er lansert i moteselskapets app, og lansert i Norge, Danmark og Sverige. Hittil er det 1000 kunder som har tatt i bruk plattformen, og rundt 1200 brukte klesplagg er tilgjengelige for salg. 

Vi vil tilby våre mer enn 2 millioner lojale kunder muligheten til å selge sine tidligere favoritter eller å kjøpe unike produkter fra andre Boozt-kunder. Å kjøpe og selge brukte produkter redder dem fra å havne i avfallsstrømmen når de fortsatt er brukbare. På Boozt fortsetter vi å forbedre og utvikle nye løsninger slik at våre kunder kan gjøre bedre og mer bærekraftige valg, forteller Hermann Haraldsson, daglig leder i Boozt, i en pressemelding.

Boozt er ikke alene om å ville bidra til enklere kjøp og salg av second hand-varer. Zalando, NA-KD og Lindex er eksempler på moteselskaper som tidligere har lansert egne løsninger for brukte klær. 

LES OGSÅ: Først ut i Norge - skal utfordre moteindustrien

I Norge har vi blant annet klesdelingsplattformen Fjong, gjenbruksappen Tise, og Trade Shop - landets første byttebutikk for kvalitetsklær. 

Det er en voksende interesse for å handle mote- og livsstilsprodukter second hand på nett, men de løsninger som er tilgjengelige er ofte tungvinte å bruke, involverer avgifter og kan innebære en usikkerhet rundt autensitet og produktkvalitet. Med den digitale kompetansen vi besitter var det et selvsagt valg å benytte vår teknologi og produktdata for å skape hva vi anser som den beste second hand-appen for våre kunder, sier Haraldsson.

En skal altså slippe unne skjulte avgifter ved salg av varer i ReBoozt, og selgeren kan kjøpe og skrive ut egne fraktsedler direkte fra appen, hvilket skal gjøre logistikkprosessen enklere.

Del artikkel: