Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bring avlyser LOAD-konferansen

therese.karlsrud.haugen

Handelskonferansene rammes av viruset.

ANNONSE

Som følger av coronavirusets spredning har en rekke store begivenheter blitt berørt, hvor også flere handelskonferanser nå rammes.

I forrige uke ble det blant annet klart at det internasjonale arrangementet Shoptalk, som skulle holdes i slutten av mars, flyttes til september senere i år. Samtidig ble det både færre sesjoner og deltagere enn planlagt under forrige torsdags D-Congress i Sverige. Nå meddeler Bring at de har valgt å avlyse den norske netthandelskonferansen LOAD, som skulle gå av stabelen 24.mars.

På grunn av situasjonen med Coronaviruset har vi dessverre besluttet å avlyse årets LOAD. Vi ønsker å ta vår del av ansvaret og sørge for at ikke smitten spres ytterligere. Vi beklager sterkt ulempene dette vil medføre, sier Gunnar Henriksen, salgs- og markedsdirektør hos Bring, til Ehandel.

LES OGSÅ: Coronaviruset fører til mer frokost på døra: "Økte med 43 prosent"

Netthandelsprisene

I tillegg til en rekke spennende foredrag, skulle også de store Netthandelsprisene deles ut her. Hvert år deles det ut en pris til Årets nettbutikk over 50 millioner i omsetning på nett, og Årets nettbutikk under 50 millioner i omsetning på nett. Selv om det ikke vil bli arrangert LOAD i 2020, kan Bring forsikre om at vinnerne vil bli kåret.

Netthandelsprisene 2020 vil bli kåret, men vi kommer tilbake til når og hvordan. Det vil ikke bli arrangert LOAD i 2020.

LES OGSÅ: Tjener på virusfrykt - norsk nettbutikk melder tidobling

Del artikkel: