Bring investerer i teknologiselskap: ”Vil gjøre internasjonal handel enklere”

Skal forenkle global handel.

Bring investerer i det svenske teknologiselskapet Crossborderit, som skal forenkle toll- og avgiftbehandlingen ved internasjonal handel. Selskapet besitter teknologi som skal bidra til raskere leveranser samt minske usikkerhet hos kjøpere vedrørende totalpris ved kjøpstidspunktet.

Crossborderit (CBIT) tilbyr en enkel løsning for post- og logistikkselskaper som vi tror vil forenkle og løse et smertepunkt i global handel - og gjøre internasjonal handel enklere, sier Siri Marie Hagen, direktør i Bring Ventures, i en pressemelding.

Annonse

CBIT tilbyr en SAAS løsning innen global e-handel. Denne løsningen håndterer toll og avgifter ved kjøpstidspunktet. Uavhengig av operatør kobles transportører, e-handlere, betalingsaktører, samt mottakere sammen. Resultatet skal være forenklede transaksjonsprosesser, og forbedret kjøpsopplevelser.

LES OGSÅ: Ny konserndirektør i Posten Norge

Når lavgrenseverdien i Europa fjernes i juli, vil utfordringene innen toll og avgiftsbehandling øke, og det forventes et større press på post- og logistikkselskaper når større volum sammenlignet med i dag skal begynne med fortolling.

CBITs løsning er et sterkt signal til post- og logistikkaktører om at den kompliserte prosessen ved innkreving og betaling av avgifter for e-handelsforsendelser er utfordrende, men løsbar, sier Damon Barca, medstifter av CBIT, i pressemeldingen.

Andre investorer som deltar er blant andre Per Victor (Firstvet), Clover Hill Holdings LTD, og MEI Invest.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!