Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Britisk festgigant kjøper opp Partyking: “En stor og viktig avtale”

Joel Svensson, gründer og adm. direktør i Partyking.
Foto: Peter Cederling
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Gründeren blir værende i selskapet.

ANNONSE

Svenske Partyking, Partykungen på morsmålet, får nå nye eiere i Amscan International. Dette meddelte partene i en pressemelding i går ettermiddag.

Dette er en stor og viktig avtale for oss begge, som gir Partykungen mulighet til å fortsette å ekspandere og vokse sammen med nye, sterke eiere, sier Joel Svensson, administrerende direktør i selskapet.

Amscan International er et selskap som opprinnelig kommer fra Storbritannia og opererer som designer, produsent, distributør, grossist og forhandler av festprodukter. De skal blant annet ha stått bak Storbritannias største nettbutikk for festprodukter, nemlig Ginger Ray.

LES OGSÅ: Partyking vokser i et tøft første kvartal: "Enormt stolt"

Summen for kjøpet er ikke gjort offisiell.

Partykungen er en meget sterk og velinvestert varemerke i Norden. Det er et marked der vi har minimalt med nærvær, men lenge har hatt ønsker om å ekspandere til, sier Joe Hennigan, administrerende direktør hos Amscan Internationals.

I fjor omsatte Partykungen for over 300 millioner svenske kroner. Gründeren Joel Svensson og Jeff Jansson vil fortsette å drifte virksomheten fra sitt 5 500 kvadratmeter store lager og kontor i Gävle.

 

Del artikkel: