Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bubbleroom med nytt robotlager: “Veldig lovende”

Ville Kangasmuukko Nordström, Bubblerooms administrerende direktør
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil senke kostnader og styrke lønnsomheten.

ANNONSE

Svenske Bubbleroom er i gang med sitt nye Autostore-lager. Bestående av 40 roboter, 41 000 kasser og 12 karusellporter skal lageret sikre en styrket lønnsomhet for moteplattformen.

Forhåpentligvis skal selskapet med det nye lageret kunne håndtere mer enn 1100 ordre per time.

Allerede i løpet av den første uken med drift er nøkkeltallene veldig lovende og de peker mot at selskapet vil nå forventede effektivitetsgevinster gjennom høsten som planlagt, skriver selskapet.

Med ny optimalisert logistikk forventes det også mer fornøyde kunder. Alle nye ordre sendes fra det nye lageret i Viared, Borås.

Vårt nye lager, med en høyautomatisert løsning fra Autostore, vil gi oss mer fornøyde kunder i form av kortere leveransetider og en mer kostnadseffektiv lagerhåndtering. Jeg er både takknemlig og imponert over vår virksomhet som har gjennomført en vellykket flytting og oppstart av driften i tillegg til overgangen med å jobbe i en høyautomatisert lagerløsning, sier Joel Sandberg, COO hos Bubbleroom, i en pressemelding.

Det nye lageret skal dessuten spare selskapet noen kroner og forhåpentligvis styrke deres lønnsomhet.

Vårt nye høyautomatiserte lager vil gi oss en mer kostnadseffektiv lagerhåndtering og dermed senke lagerkostnader som vil styrke vår lønnsomhet og muliggjøre at vi etter planen kommer til å nærme oss våre langsiktige finansielle mål for vårt driftsresultat, sier Ville Kangasmuukko Nordström, Bubblerooms administrerende direktør.

Lageret er lokalisert sammen med Bubblerooms nye hovedkontor under ett tak. Til sammen rommer bygget 20 500 kvadratmeter.

Del artikkel: