Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bubbleroom vokser: “Leverer gledelig fortsatt tilvekst”

Ville Kangasmuukko Nordström, adm. direktør i Bubbleroom.
Foto: Bubbleroom
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Sikter mot en halv milliard.

ANNONSE

Bubblerooms Q2-rapport er preget lønnsomhet i form av økte inntekter og resultater. Samtidig som omsetningen økter med 27 prosent til 124,4 millioner kroner, vokser driftsresultatet (EBITDA) til 3,9 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 3,4 millioner kroner samme periode i fjor.

Tallene representerer totalen minus kostnadene knyttet til flyttingen av lager, men også inkludert disse kostnadene er resultatet på samme nivå som i fjor.

I starten av julimåned ble deres nye robotlager fra Autostore satt i drift i nye lokaler på Viared, Borås. Selskapet har også flyttet til sitt nye hovedkontor som ligger i tilknytning til det nye lageret. Dessuten håper man på en lønnsom ekspansjon utenfor Norden når Bubbleroom fra og med 1.juli distribuerer via Zalandos plattform og deres interne logistikkløsning.

I årets andre kvartal leverer vi gledelig en fortsatt sterk tilvekst sammen med økt bruttomarginal, til tross for en generell endring i kundeatferd på nett så vel som usikkerheter i markedet i kombinasjon med høy inflasjon. Nettoomsetningen for kvartalet økte med 27,2 prosent og bruttoresultatet med 27,9 prosent, sier Ville Kangasmuukko Nordström, administrerende direktør i Bubbleroom, i en kommentar til rapporten.

Om ekspansjonen utenfor Norden via Zalando forteller Nordström at det er Frankrike og Belgia som er nestemann ut. Til høsten vil man også i Norge kunne finne Bubblerooms sortiment hos Zalando.

Neste to markeder som står for tur er Frankrike og Belgia, hvilket kommer til å åpnes i løpet av sommeren. Under høsten vil vår geografiske ekspansjon på Zalandoplattformen fortsette, som tidligere kommunisert, gjennom markedene Italia, Polen, Finland og Norge.

For det inneværende året totalt er målet å nå en halv milliard svenske kroner i omsetning.

Om vi lykkes å beholde denne salgstakten gjennom året, vil det innebære at vi når en rekordomsetning på over en halv milliard i løpet av 2022, sier Nordström.

LES OGSÅ: Bubbleroom med nytt robotlager: "Veldig lovende"

Del artikkel: