Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Budgiganten girer opp med ny toppsjef: "En perfekt match"

Clara Vila Larsson skal lede Gordons logistikkutviklingsteam. // Foto: Gordon
Clara Vila Larsson ny logistikkutviklingssjef hos Gordon.
Jimmy Andersson

Last mile-selskapet Gordon, som spesialiserer seg på temperaturkontrollerte leveranser, har vokst i raskt tempo de siste årene og har blant annet aktører som Cheffelo på kundelisten.

Nå girer budgiganten ytterligere opp med rekruttering av Clara Vila Larsson som ny logistikkutviklingssjef for å lede utviklingen av temperaturkontrollerte leveringsflyter.

LES OGSÅ: Skal nå flere kunder i Norge – signerer ny last mile-avtale

ANNONSE

Vila Larsson kommer senest fra NA-KD der hun hadde rollen som sjef for salg og kommersiell planlegging, men har tidligere også erfaring fra Inditex hvor hun blant annet jobbet med motekonsernets globale forsyningskjedene.

Vi er veldig glade for å ønske Clara velkommen til Gordon-teamet. Hennes skarpe ferdigheter innen logistikkutvikling og sterke kundefokus gjør henne til en perfekt match for Gordon når vi fortsetter å utvikle og optimalisere virksomheten vår, sier Ali Ghoce, administrerende direktør i Gordon.

Skal bygge videre

Gordon ble grunnlagt i 2015 og har i dag virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland, samt en SaaS-plattform med kunder på det europeiske markedet.

Blant kundene er dagligvarekjeder, matkasseselskaper, matprodusenter og apotek, og i sin nye rolle vil Vila Larsson lede Gordons logistikkutviklingsteam.

Å jobbe med den siste milen som en integrert opplevelse er veldig viktig for meg, så Gordon var et enkelt valg. Her blir den siste milen sett på som en del av kjøpsprosessen, og det ønsker jeg å bygge videre på. Jeg ser frem til å utvikle løsninger for bransjens mest fornøyde kunder, de mest fornøyde sjåførene og de mest fornøyde sluttkundene, sier Vila Larsson.

Del artikkel: