Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Butikkåpningen ble suksess: ”Målene våre for Norge er høye”

Teamet ved nyåpnede Lager 157 i Fredrikstad.
Foto: Lager 157
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Toppet omsetningslisten på få uker.

ANNONSE

Åpningen av Lager 157 sin fjerde norske butikk er vel overstått og den svenske butikkjeden legger ikke skjul på at det er planer om å åpne flere.

Den nyeste butikken ble åpnet i Fredrikstad i juli og skal allerede på få uker ha gått rett inn på selskapets toppliste, omsetningsmessig.

LES OGSÅ: Åpner sin fjerde butikk i Norge: "Svært sterk vekst"

Målene våre for det norske markedet er høye og med et fortsatt omnikanal-perspektiv, men vi har så langt opplevd en viss treghet i å finne de riktige lokalene med de rette forholdene. Med konseptuelle butikker i både Kristiansand og Fredrikstad samt de to mindre enhetene i henholdsvis Oslo og Sandnes, vet vi at det er fullt mulig å oppnå dette, sier Johanna Winther, administrerende direktør i Lager 157, i en pressemelding.

I 2020 økte Lager 157 den totale omsetningen med 15 prosent og landet på 1,2 milliarder kroner. Samtidig lykkes man med å forbedre resultatet med 11 millioner til et driftsresultat på 200 millioner kroner.

Det er visst nok ingen andre butikker som har gjort det så bra som den nyåpnede i Fredrikstad, i følge selskapet.

At en helt ny butikk topper vår omsetningsliste har aldri skjedd før, så det er stort, sier Winther til Ehandel.

Butikkjeden informerer dessuten om at det er nye satsinger i vente. Nyåpningen i Norge følges nemlig opp av to nye butikker på hjemmemarkedet, Sverige. Samtidig intensiverer selskapet arbeidet med å finne lokaler på det norske markedet.

Vi har store forhåpninger om å kunne etablere minst en butikk til i Norge i høst, avslutter Winther.

Del artikkel: