Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Får åpne butikkene: ”Fornøyd med at vi beholdt is i magen”

Anders Nilsen i POWER.
therese.karlsrud.haugen

Kan slette 500 permitteringsvarsler.

 

ANNONSE

I stedet for å permittere over 500 ansatte i Oslo-området, kunne POWER-sjefen slette den forhåndsskrevne e-posten med permitteringsvarsel han fryktet han måtte sende ut denne uken.

Jeg er veldig glad for lettelsene som ble lagt frem av Raymond Johansen, og jeg er spesielt glad på vegne av våre ansatte for at vi nå kan åpne de fleste av butikkene våre igjen, sier Anders Nilsen, administrerende direktør i POWER, i en pressemelding.

Det var en rekke butikkjeder som permitterte sine ansatte i forrige uke, da strenge restriksjoner ble innført på Østlandet. Power valgte å vente.

Vi valgte å heller la alle våre ansatte få andre oppgaver, som å rydde, gjennomføre varetelling og utlevere bestilte varer til kunder. Jeg er fornøyd med at vi beholdt litt is i magen for å se an hvordan reglene ble denne uken, sier Nilsen.

Fra og med i dag, 3. februar, kan enkeltbutikker og serveringssteder åpne igjen. Men kjøpesentre og varehus må fortsatt holde stengt, med unntak av matbutikker, apotek, vinmonopol og andre virksomheter som det er gitt unntak for.

Gleden av å kunne gjenåpne mange av våre berørte butikker er stor. Det betyr at over 500 ansatte ikke lenger trenger å bekymre seg og heller bare kan glede seg til å å gå på jobb, avslutter Anders Nilsen.

Del artikkel: