Byggevarekjeden skyter frem – ”vi vokser kraftig”

Tidlig vår hjelper på salget.

Byggmax har gjennom pandemien stått sterkt blant de norske hjemmefikserne. Man skulle kanskje tro den tiden var over i takt med at samfunnet har åpnet opp igjen, men med en tidlig vår og godt vær har kundene altså sørget for nok et godt kvartal hos byggevarekjeden.

For første kvartal i år runder Byggmax av med en økning på 14,4 prosent sammenlignet med fjoråret.

Annonse

Våren kom tidlig i år og det setter fart i norske Hjemmefiksere. I tillegg har pandemien endret vanene våre. Aldri før har nordmenn hatt så mange prosjekter på gang hjemme. Har du først gjort ett prosjekt hjemme så er terskelen mye lavere for å prøve seg på nytt. Hjemmefiksing gir mersmak, og det gjør igjen at vi som satser på hjemmefikserne vokser kraftig, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

Til tross for økte råvarepriser legger Byggmax sterk vekst på at de, i motsetning til andre byggevarekjeder i Norge, ikke opererer med skjulte rabatter til håndverkere eller kostbare private medlemskap. Privatpersoner bør derfor heller handle etter generelle pristilbud og ikke etter utviklingen i råvareprisene.

Mange snakker om økte råvarepriser om dagen, men det mange glemmer er at leverandørenes prisendring nå i april kun er en brøkdel av prisforskjellene du finner mellom de ulike byggevarekjedene. Du sparer fort mer på å sjekke rundt enn å handle etter utviklingen i råvareprisene. Dette gjelder spesielt for privatpersoner, som står uten den såkalte proffrabatten som nær alle andre byggevarekjeder i Norge opererer med. Det er skjulte rabattavtaler til håndverkere som ikke kommer hjemmefikseren til gode. Byggmax er en av få kjeder som satser på hjemmefikseren, og gir laveste pris til alle, sier Hamberg.

LES OGSÅ: Byggmax vokser i tredje kvartal – øker på nett

LES OGSÅ: Byggmax kjøper lavpriskjede: "Kanskje den mest fremgangsrike i Norden"

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!