Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Byggevarekjeden viderefører Fiksefredag fremfor Black Friday

Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.
Foto: Byggmax
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Ønsker ikke å svartmale Black Friday"

ANNONSE

Tradisjonen tro velger Byggmax å hjelpe nordmenn å fikse og reparere - fremfor å kjøpe nytt på Black Friday. Selv kaller de dagen Fiksefredag - et alternativ til kjøpefesten som så mange nordmann er deltagere av.

Vi mener det må være enkelt og billig å ta bærekraftige valg, hele året. Vi ønsker ikke å svartmale Black Friday, men snarere hjelpe flere å finne gleden som ligger i å reparere og fikse noe ødelagt. Følelsen av å ha fikset noe med egne never slår følelsen av å kjøpe noe nytt ned i støvlene, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

Byggevarekjeden har engasjert private hjemmefiksere til å dele sine tips og triks i en dedikert Facebook-gruppe. Dette i tillegg til selskapets egne instruksjonsvideoer som finnes tilgjengelig på deres nettsider.

Byggmax er på parti med hjemmefikseren. Hjemmefiksing er positivt for kropp, sinn og samfunn. Vår forretningsidé er å tilby best pris, alle dager i uken. Vi ønsker å gi alle hjemmefiksere sjansen til å realisere drømmeprosjektet, helet året gjennom. Vi jobber langsiktig for å holde prisene nede, og matcher alle priser hos lokale konkurrenter syv dager frem i tid, og med prisgaranti frem i tid er et er ingen vits i å sitte på gjerdet og vente på gode tilbud. Viktigst for oss er at folk kommer i gang og prøver å fikse og reparere, sier Hamberg.

LES OGSÅ: Byggmax vokser i tredje kvartal - øker på nett

I anledning Fiksefredag kommer Byggmax med fem tips til hjemmefikseren, som går i alt fra å rengjøre produktet som skal fikses før man setter i gang, velge riktig lim og skruer, erstatte ødelagte deler fremfor å kjøpe et helt nytt produkt - og til sist - gaffateipen som en quickfix innen hjemmefiksing.

Byggmax-konsernet omsatte for 6,8 milliarder kroner i 2020. Selskapet økte med 9 prosent i tredje kvartal i år, dette i det norske markedet. Dessuten økte nettsalget deres med 4 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med 40 prosent i samme periode for 2020.

Del artikkel: