Byggmax kjøper lavpriskjede: ”Kanskje den mest fremgangsrike i Norden”

Right Price Tiles overleverer eierskapet til Byggmax.

Vi er veldig imponerte av virksomheten som Per-Christian, Kim og Ivar har bygget, og den passer godt inn i Byggmax, sier Mattias Ankarberg, daglig leder i svenske Byggmax Group, i en pressemelding.

Annonse

Right Price Tiles eies av Contera Group. I 2020 solgte selskapet for 300 millioner kroner, og resultatet (EBITDA) landet på 34 millioner kroner. I tillegg til nettbutikk har selskapet 14 butikker i Norge.

Right Price Tiles er kanskje den mest fremgangsrike flise-aktøren i Norden, og vinner forbrukere med en formel vi elsker - rik produktkompetanse og inspirerende design til beste pris. I tillegg til en felles tro på lavpris, har vi lignende bedriftskulturer, og vi ser veldig frem mot å jobbe sammen, sier Ankarberg.

LES OGSÅ: Milliardvekst for Byggmax: "Vi går inn i 2021 sterkere"

Kjøpet skal styrke Byggmax' ledende lavprissituasjon, og gir Byggmax tilgang til en ledende portefølje av egne merkevarer. Right Price Tiles' produkter vil først bli tilgjengelige i Byggmax' nettbutikk i tillegg til noen utvalgte butikker. Senere skal det utvides med konseptbutikker utenfor Norge i Byggmax' varemerke.

Vi er glade for å kunne overlevere eierskapet til Byggmax, som kan lavpriskjeden og har ressurser og kompetansen som kreves for å kunne støtte våre vekstambisjoner. Selv om vi har bygget en fin posisjon i Norge, finnes det mye potensiale igjen, også selvsagt i Norden, sier gründer og daglig leder for Contera Group, Per-Christian Teie, i pressemeldingen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!