Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Byggmax vil fikse Black Friday: ”Noe oppriktig feil”

Norgessjef i Byggmax, Mikael Bengtsson
Byggmax
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Byggevarekjeden inviterer til fiksefredag.

ANNONSE

Byggmax mener det skal være billigere å fikse fremfor å kjøpe nytt, og oppfordrer derfor nordmenn til å bli med på "fiksefredag" fremfor Black Friday.

Vi har som mål at det alltid skal være billigere å fikse noe selv enn å kjøpe nytt. Det skal være enkelt og billig å ta bærekraftige valg, hele året rundt. Vi ønsker å få alle Norges hjemmefiksere med oss på å fikse noe fredag 27. november fremfor å stresse rundt i en stappfull butikk og kjøpe en masse greier vi ikke trenger, sier Mikael Bengtsson, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

LES OGSÅ: NetOnNet om Black Friday: "For mye fokus på tilbud og kampanjer"

I en undersøkelse Kantar har gjennomført på vegne av Byggmax kommer det frem at 1 av 3 synes det er viktig å kunne ta bærekraftige valg i byggvarehandelen, og nærmere halvparten ønsker de hadde mer informasjon om varenes miljøpåvirkning allerede i bygghandelen. Nå vil byggevarekjeden gjøre det enklere for nordmenn.

Vi ønsker å fikse Black Friday. Vi mener det er noe oppriktig feil med denne dagen, og det skal være billigere å fikse enn å kjøpe nytt. Derfor vil vi sørge for å tilby byggevarer som gir alle hjemmefiksere råd og mulighet til bærekraftig hjemmefiksing året rundt, sier Bengtsson.

LES OGSÅ: Komplett om B2B, Black Friday og Amazon: "Vi er veldig spente"

På selve Black Friday, eller fiksefredag, vil Byggmax dele informasjonsvideoer og ulike råd til hvordan man kan øke levetiden på det en allerede har i hjemmet.

I Byggmax er vi overbevist om at bærekraftige valg ikke trenger å bety dyrere valg. Vi arbeider konstant med å bli mer bærekraftig som selskap. Uten at det går på bekostning av pris, avslutter Bengtsson.

Del artikkel: