Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Cake it easy dobler omsetningen – ”forventer fortsatt bra tilvekst”

Steffen, Morgan, Eva-Lotta og med-gründer Marius
Foto: Cake it easy
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Har hatt en god start på året.

ANNONSE

Markedsplassen som selger ferske kaker fra lokale bakerier i både Norge og Sverige, kan se tilbake på flere år med eksplosiv omsetningsvekst. Fra 2019 til 2020 økte Cake it easy omsetningen fra rundt 1,3 til 4,2 millioner kroner. I 2021 landet omsetningen på 7,8 millioner kroner.

Cake it easy fikk dessuten nylig Get Inspired-gründeren med på laget, og er straks klar for lansering i et tredje marked. Administrerende direktør i selskapet, Steffen Backe, synes det er moro å se hvordan markedet setter pris på konseptet deres.

Mange har testet å sende blomster, men nå er det like enkelt – og mye morsommere – å sende en kake med et bilde eller logo og tekst. En kake levert til en god kunde, en ny samarbeidspartner eller til alle avdelinger når noe skal feires, er utrolig verdsatt både hos bestilleren og mottakeren, sier Backe til Ehandel.

LES OGSÅ: Silje Landevåg om markedsplass-investeringen: "Kjempepotensial"

Selskapet finner stolthet i å levere ferske, kortreiste kaker, i motsetning til andre onlineaktører som ikke har samme avtaler med lokale bakere.

Med vårt nettverk av lokale konditorier ser vi til at kakene som leveres er ferske, lokalproduserte og kortreiste. I stedet for at de lages på en Kakefabrikk i Tyskland og sendes med DHL, som det finnes aktører som gjør.

Til sammen i Norge og Sverige har Cake it easy over 500 samarbeid med lokale bakerier. Selv om man leverer til både bedrifter og privatpersoner, er det tydelig at bedriftene står for den største andelen av bestillingene.

Senest i går hadde vi et oppdrag fra et finansselskap der vi leverte kaker til 95 bilhandlere over hele Sverige, og forrige måned leverte vi til over 300 bensinstasjoner fra Ystad i sør til Haparanda i nord. Dermed kan man ha kakefest med alle ansatte samtidig, uansett hvor mange kontor og hvor i landet det er. For kunden blir det superenkelt, vi håndterer hele ordren, og for mottakeren er det et pluss at det er den lokale konditoren som lager og leverer kaken.

Hvordan ser det ut inneværende år og fremover? 

Starten på året har vært god og vi forventer oss fortsatt bra tilvekst i år og fremover, avslutter Backe.

Del artikkel: