Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Circle K Norge jubler for nye avtaler: “Vi passer perfekt“

Avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge gleder seg over to nye logistikkavtaler. Her med daglig leder Bekim Istrefi på Circle K Brynseng i Oslo.
Johnny Syversen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nå kan du plukke opp pakkene dine på bensinstasjonen.

ANNONSE

Er det én ting som har vist seg sikkert det siste halvåret er det at nordmenn ønsker flere alternativer innen levering av sine pakker. Circle K Norge inngår nå post- og pakkeavtaler med Helthjem og Posten Norge, slik at forbrukerne skal kunne plukke opp pakkene på sin lokale bensinstasjon.

Vi har lange åpningstider og befinner oss der folk flest bor. Vi passer perfekt som post- og pakkekontor, sier avtaleansvarlig i Circle K Norge, Øyvind Bredland, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Posten setter ut pakkebokser 1000 steder over hele landet 

Helthjem viser til en økning i antall pakker på omtrent 30 prosent siden midten av mars. Avtalen mellom Circle K Norge og Helthjem dreier seg i første omgang om 50 bensinstasjoner omkring i landet som vil bli hentepunkt for pakkeforsendelser.

Dette er den største avtalen vi har gjort på stasjonsmarkedet i Norge. Vi rekrutterer nye Circle K-stasjoner fortløpende, og akkurat nå er vi i dialog med ytterligere ett dusin stasjoner, sier Marius Lilleeidet, salgsleder i Helthjem, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Nordmenns kjøpsvaner har endret seg - slik vil vi ha det

Avtalen mellom Circle K Norge og Posten Norge vil gjøre at individuelle stasjoner i kjeden kan levere tilbud på minikonkurranser om både pakkeutlevering samt post i butikk i sitt distrikt. Bredland forteller at disse lokale avtalene har store volum og at de vil trekke mye trafikk til stasjonene.

Dette passer spesielt godt for stasjoner som ønsker å forsterke posisjonen i nærområdet sitt, sier Bredland.

Del artikkel: