Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Circle K ruller ut "klikk og hent"

Mia Cathrine Tveit Stoknes, leder innen kategori og butikkutvikling i Circle K Norge.
therese.karlsrud.haugen

Satser på mobilhandel.

ANNONSE

Circle K begynner å tilby "klikk og hent" ved 23 stasjoner,  hvor kunder kan legge inn ordre på nett og hente på ønsket tidspunkt.

Vi er veldig stolte av å være tidlig ute med denne tjenesten i vår bransje. For oss handler det om å gjøre kundens hverdag enklere, og jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en populær tjeneste, sier Mia Cathrine Tveit Stoknes, leder innen kategori og butikkutvikling i Circle K Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ny avtale for pakkehenting - rulles ut ved 80 stasjoner

Bestillingen skjer på en mobilvennlig nettside der kunden først bestemmer stasjon og hentetidspunkt, og så velger og forhåndsbetaler fra en meny bestående av måltider, drikkevarer og kioskprodukter. Når kunden senere kommer til stasjonen, skal bestillingen være ferdigpakket og klar til å plukkes opp.

Ved å planlegge innkjøpene på forhånd, slipper kunden å vente på at maten skal bli laget. Da vil det også bli mindre kø og færre folk inne i butikken samtidig, noe som er positivt med tanke på dagens smittesituasjon, sier Tveit Stoknes.

Circle K gjennomførte tidligere i år en vellykket pilot på «Click & Collect»-programmet ved en håndfull stasjoner på Østlandet. Per dags dato er tjenesten på plass ved 22 stasjoner, og ytterligere én stasjon blir med i løpet av måneden.

Dersom «klikk og hent»-tjenesten slår an, vil den ifølge Tveit Stoknes gradvis rulles ut i resten av stasjonsnettet også.

Del artikkel: