Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clare Rodgers slutter som IKEA-sjef

Clare Rodgers slutter som administrerende direktør i IKEA Norge.
therese.karlsrud.haugen

Får ny toppjobb i konsernet.

ANNONSE

Siden november 2015 har Clare Rodgers ledet IKEA Norge, men 30. juni i år går hun av som toppsjef. Videre skal hun ta fatt på nye utfordringer i Ingka Group.

I løpet av årene mine i Norge, har IKEA gått gjennom en stor endring for å skape et bedre IKEA for medarbeiderne og kundene våre. Vi har jobbet for å skape bedre kundeopplevelser, bli mer tilgjengelige og ikke minst jobber vi hardt for å nå målet om være 100 prosent sirkulære og klimapositive innen 2030 – samtidig som vi har levert solide resultater over flere år, sier Rodgers, i en pressemelding. 

Clare startet først i IKEA som kassaleder i 2000, før hun gikk videre som avdelingsleder, leder for kommunikasjon og interiørdesign. Deretter ble hun varehussjef og så assisterende landssjef for Storbritannia og Irland. I 2015 kom Rodgers til Norge.

Det har vært et stort privilegium å lede IKEA Norge, med sine 3100 dyktige og fantastiske medarbeidere, gjennom de siste 5 årene. Jeg er takknemlig for alt de har lært meg, og jeg ønsker også å takke våre samarbeidspartnere for all den jobben de gjør sammen med osssier Clare Rodgers.  

I Ingka Group vil Rodgers tre inn i rollen som Sustainability Retail Operations Manager. Der vil hun sitte i ledergruppen for retail-delen av konsernet og sikre at Ingka lever opp til de høye ambisjonene innen bærekraft, gjennom hele verdikjeden – også sammen med Inter IKEA Systems, som designer alle produktene og eier leverandørkjeden.  

Jeg har alltid vært sterkt knyttet til visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene, og gjennom de siste 10 årene har jeg sett at det ikke er mulig å leve opp til denne visjonen uten å ta noen modige valg og handlinger innen bærekraft, sier hun. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med dette. 

Det er foreløpig ikke klart hvem som vil ta over som administrerende direktør for IKEA Norgemen dette forventes å bli annonsert innen kort tid, i følge selskapet. 

Del artikkel: