Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson hiver seg på ny leveringstrend

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Lanserer "Drive-Thru"

ANNONSE

Det har oppstått nye måter å handle på etter coronautbruddet, og flere butikker har nå innført nye leveringsmetoder som ikke krever nærkontakt. Biltema var en av de første som lanserte Drive-In i alle sine varehus, men siden dette har vi også skrevet om tilsvarende løsninger hos Byggmax, Elkjøp og Power. Nå begynner også Clas Ohlson å levere varer ut i bilen.

LES OGSÅ: Lanserer midlertidig Drive-in i kampen mot smittespredning

Clas Ohlson har opplevd en eksplosjon i hjemlevering de siste ukene, og så derfor behovet for flere raske leveringsalternativer. I går startet de med "Drive Thru" i  utvalgte butikker.

Vi tilbyr både hjemleveringer og klikk&hent med levering til bilen. De siste ukene har vi hatt en ti-dobling i hjemleveringer på dagen med PorterBuddy fra vårt ekspresslager på Slependen, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson, i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Nye måter å handle på - Power lanserer "Drive Thru"

Med Klikk & Hent kan kunder hente i en Clas Ohlson-butikk to timer etter at de har bestilt på nett.

Vi ønsker å være der for våre kunder som av ulike grunner ikke har mulighet for å komme inn i butikken i disse dager. Vi tror at å få varene levert til bilen eller sykkelen vil være et fint supplement som fyller et behov i mellom våre fysiske og nettbaserte tjenester i disse dager, sier Trygg-Hauger.

Samarbeider med Kolonial

I september i fjor inngikk Clas Ohlson nytt samarbeid med Kolonial.no. Nå er Clas Ohlson-butikken hos Kolonial.no blitt kjedens 8. største butikk etter at salget i nettmatbutikken har fått en voldsom økning de siste ukene. 

LES OGSÅ: Kolonial møter den store pågangen med ny nettbutikk

Mange trenger utstyr til hjemmekontor og hjemmeskole. Da er det fint å kunne bestille kabler, headset og kontorartikler hos Kolonial.no sammen melk og brød, sier Trygg Hauger.

Del artikkel: