Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson hopper på ny trend: ”Det er unikt”

Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson.
therese.karlsrud.haugen

Lanserer video-tjeneste.

ANNONSE

For å fortsatt yte service i en tid hvor færre oppsøker fysiske butikker, må butikkene tenke nytt. En av løsningene er videosamtaler, noe Clas Ohlson har lansert i dag.

Ved hjelp av den nye tjenesten - "videohjelp med Clas" - skal kundene få råd og hjelp fra kyndige reparatører i Clas Ohlsons verksteder via mobilen.

Man kan få hjelp til alt fra å bytte en blekkpatron til å fikse snøfreseren. Med video får vi en helt annen mulighet til å guide kundene. Mange problemer kan enkelt løses via video, slik at kundene slipper et besøk til butikken, sier Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson, i en pressemelding.

Videohjelpen kan bookes på Clas Ohlson sine hjemmesider, hvor det opplyses om at man får en påminnelse to timer før timen starter. Tjenesten lanseres både i Norge, Sverige og Finland.

Vi har noen av de mest avanserte verkstedene på markedet. Det er unikt at kunden kan prate direkte med reparatørene. Vi reparerer selv produkter under eget varemerke, og verkstedene er en viktig del i hvordan vi hjelper kundene å leve mer bærekraftig, sier Per Dahler.

Del artikkel: