Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson står stille: “Som forrige sommers sterke salg”

Kristofer Tonström, daglig leder og konsernsjef i Clas Ohlson.
Foto: Clas Ohlson
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Truffet rett i vårt sortiment"

ANNONSE

Clas Ohlson meddeler i dag sine tall for julimåned. Tallene viser seg å være veldig like junimåned - tilnærmet stillestående sammenlignet med fjoråret.

Tallene for juli viser til en omsetning som står stille på 732 millioner svenske kroner, til sammenligning mot 733 millioner i fjor.

Med et totalt salg på 732 millioner kroner i juli leverte vi på samme nivå som forrige sommers sterke salg. Den viktigste forklaring er at vi treffer rett i vårt sortiment, og har hatt tilpassede lagervolum i flere relevante produktkategorier. Dette samtidig som vi har hatt færre besøkende i våre butikker i løpet av måneden, sammenlignet med tilsvarende periode i 2020. Totalt sett er vårt salg uforandret i juli sammenlignet med forrige år, samtidig som salget på nett økte med 15 prosent, sier Kristofer Tonström, daglig leder og konsernsjef, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik skal hun lede Clas Ohlson Norge: "Ambisiøse vekstplaner"

Salget på nett økte med 19 prosent til 219 millioner svenske kroner i perioden mai-juli i år. Akkurat som i juni vokser dog netthandelen, som viser en tilvekst på 15 prosent under julimåned. Netthandelen omsatte dermed for 62 millioner forrige måned.

Det er gledelig at vi allerede nå begynner å se en tilbakevending av trafikk og salg i flere av butikkene i Sverige og Finland som ble hardest rammet under pandemien. Norge, som etter måneder med påvirkning av stengte butikker, kommer sterkt tilbake og når nesten opp til det eksepsjonelt høye salget fra juni i fjor, sa Kristofer Tonström, daglig leder og konsernsjef, da i forbindelse med tallene fra junimåned.

Del artikkel: