Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlsons konsernsjef går av

Lotta Lyrå, konsernsjef i Clas Ohlson.
therese.karlsrud.haugen

Går inn i ny bransje.

ANNONSE

Konsernsjef i Clas Ohlson, Lotta Lyrå, forlater selskapet etter tre år. Nå blir hun daglig leder i Södra, Sverige største skogeierforening.

Jeg kan ikke understreke godt nok hvor bra jeg har hatt det i Clas Ohlson. Jeg er veldig stolt over den omstillingsreisen som vi har gjennomført og er takknemlig for hver dag jeg har fått jobbe med så varme og kompetente medarbeidere. Clas Ohlson er et fantastisk selskap med store muligheter og en reise venter, men jeg har fått et tilbud om et annet oppdrag som jeg ikke kunne takke nei til, sier Lotta Lyrå, i en pressemelding.

Lyrå vil forbli konsernsjef og daglig leder for Clas Ohlson Sverige frem til 4. desember 2020. Styret har startet rekrutteringsprosessen etter en ny person til rollen.

Detaljhandelsmarkedet er i rask endring og selskapet har under Lotta Lyrås ledelse både utviklet et unikt tilbud og en organisasjon som gjør oss godt rustet til å møte fremtiden, sier Kenneth Bengtsson, styreleder i Clas Ohlson.

Del artikkel: