Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Columbus inngår globalt partnerskap med e-handelsleverandør

Andreas Olldén, global leder innen digital handel i Columbus.
therese.karlsrud.haugen

Øker fokuset på det skandinaviske markedet.

ANNONSE

Det internasjonale IT-selskapet Columbus har signert en global partnerskapsavtale med Litium, en skybasert digital handelsplattform rettet mot store og mellomstore selskaper innen både B2B og B2C.

Som en del av dette partnerskapet vil Columbus selge og implementere Litium-plattformen for digital handel til sine kunder i Skandinavia og etter hvert til andre internasjonale markeder.

Columbus og Litium har et mangeårig forhold der Columbus har solgt og implementert Litiums plattform for digital handel i det svenske markedet siden 2013 og i Norge siden 2015. Den nye avtalen skal ta partnerskapet til neste nivå ved å øke fokuset på det skandinaviske markedet og en utvidelse via Columbus sitt globale nettverk mot andre markeder.

Litium passer perfekt til Columbus, da vi begge fokuserer på å hjelpe kundene med utvikling av vekst av deres ehandel. Det globale partnerskapet med Litium gjør det mulig for Columbus å hjelpe våre kunder ytterligere i deres digitale transformasjon ved å tilby en plattform med rask time-to-market og av høy verdi. Dette hjelper dem å nå sine mål for en voksende og lønnsom virksomhet, sier Andreas Olldén, global leder innen digital handel i Columbus, i en pressemelding.

Litium har kunder som Lindex, Tingstad og Jollyroom, som omsetter for over 7 milliarder svenske kroner årlig online.

Vi har hatt et vellykket samarbeid med Columbus i Sverige i lang tid. Med Columbus kompetanse og vår plattform, kompletterer vi hverandre på en måte som gir verdi for kundene våre. Vi ser frem til å hjelpe flere kunder i Skandinavia med en vellykket digital handel, sier Patrik Settlin, administrerende direktør i Litium.

Del artikkel: