Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Coop henter ny kjededirektør fra IKEA

Lars Midttun blir ny kjededirektør i Coop Obs fra høsten av.
Foto: LinkedIn
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"En ideell kandidat"

ANNONSE

Etter å ha hatt ansvar for alle varehus i IKEA Norge skal Lars Midttun ta fatt på rollen som kjededirektør i Coop Obs. Nå gleder han seg til å videre lede arbeidet med smarte handleopplevelser for hypermarkedkjedens kunder.

I tillegg til å ha ledet alle IKEAs varehus i Norge, har Midttun tidligere vært administrerende direktør i IKEA Finland og assisterende landssjef i IKEA USA. Han har også tidligere erfaring som varehussjef, salgsleder, samt tre år bak seg som driftssjef i Gresvig. Midttun tiltrer sin nye stilling 1.august 2022.

Det er med stor glede jeg ser frem tid å bli en del av Coop-familien. Jeg elsker detaljhandel, og aller mest når vi kan kombinere store volum, plass og inspirasjon. Obs har en sterk posisjon hos den norske forbruker og har profilert seg godt de siste årene gjennom «kunsten å handle smart». Samtidig vet vi at kundens handlemønster og preferanser er i konstant endring, og jeg gleder meg til å bidra til å ytterligere løfte inspirerende og smarte handleopplevelser for våre kunder, sier Midttun i en pressemelding.

LES OGSÅ: Coop investerer 100 millioner i klimatiltak – "et viktig bidrag"

Midttun utrykker at han finner inspirasjon i eiermodellen og gleder seg til å bli en del av konseptet. Coop på sin side mener de har landet den ideelle kandidaten til stillingen.

Vi er svært fornøyde med å få Lars Midttun med på laget. Han har solid bakgrunn og erfaring, og kommer til Coop med mye spennende kompetanse som vi garantert vil få god nytte av i en fremtid der kundene øker sine forventninger til gode pris, stort utvalg og bærekraftige løsninger. Etter en god og omfattende prosess har vi lykkes med å lande det vi mener er en ideell kandidat til å lede arbeidet med Obs videre mot nye spennende mål, sier Håvard Jensen, konserndirektør Kjede i Coop Norge.

Del artikkel: