Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Coop inngår nytt samarbeid med heldigital bank

Espen Braaten, kjededirektør for Coop Bygg, og Robert Berg, administrerende direktør i Instabank.
Coop / Instabank
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Sammen skal de digitalisere større deler av kundereisen med blant annet Byggekonto.

ANNONSE

Coop har inngått en avtale med den heldigitale banken Instabank. Sammen skal de utvikle nye finansieringstilbud til kundene i Obs Bygg og Coop Byggmix.

Målet er å utvikle tjenester og betalingsløsninger som forenkler og forbedrer tilbudet til våre kunder, som også er våre medeiere. Vi har lansert betalingsappen Coopay som allerede har mer enn 200 000 brukere, og som står for en økende andel av betalinger som gjennomføres i Coops butikker. Instabank er en partner som vil bidra til at vi kan forenkle og digitalisere stadig større deler av kundereisen, sier Espen Braaten, kjededirektør for Bygg i Coop, i en pressemelding.

Robert Berg, administrerende direktør i Instabank, forteller i pressemeldingen at de har som mål å være den ledende innovatøren innen betalingsteknologi og salgsfinansiering.

Sammen med Obs Bygg og Coop Byggmix skal banken styrke det digitale tjenestetilbudet ved å blant annet tilby Byggekonto gjennom Coopay. Kundene kan også benytte Byggekonto via mobil eller et Byggekonto MasterCard.

Dette er starten på et samarbeid der partene skal utvikle nye, digitale finansieringsprodukter og tjenester. Vi er naturlig nok svært fornøyde med å bli den foretrukne partner til en betydelig og fremoverlent detaljhandelsaktør som representerer en årlig omsetning på over femti milliarder kroner. Dette er et resultat av den langsiktige satsingen vi har gjort innen paytech med finansieringsløsninger for detaljhandel, som startet med vårt samarbeid med Skeidar i 2017, sier Berg.

Del artikkel: