Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Coop åpner for netthandel av dagligvarer

Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.
Foto: Coop
therese.karlsrud.haugen

Lanserer hjemlevering.

 

ANNONSE

Coop Norge lanserer hjemlevering av dagligvarer, som kan bestilles i en ny løsning på selskapets nettsider. Hensikten med prosjektet er å bidra i den nasjonale dugnaden for å hjelpe spesielt eldre, de som er syke eller de som befinner seg i karantene.

Tiden vi er inne i viser det samfunnsansvaret som hviler på en organisasjon som vår. Vi ser det som vår plikt å sørge for en trygg og god tilgang på dagligvarer i denne usikre perioden. Derfor gjør vi det nå mulig å få levert dagligvarer på døra for de som trenger det mest, herunder eldre, syke og de som befinner seg i karantene, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.

En slik løsning skal ha vært etterspurt av kunder, medeiere og ansatte rundt om i landet, noe som har resultert i nettstedet matlevering.coop.no. Prosjektet er et samarbeid med Posten Norge, som har opplevd en økt etterspørsel av hjemlevering den siste tiden.

LES OGSÅ: Etter enorm økning - Kolonial.no har doblet kapasiteten

Rulles ut over hele landet

Løsningen fungerer på vanlig måte ved å legge varer i handlekurven. Deretter plukkes dette av butikkansatte før kunden blir kontaktet for betaling.

Etter det man kan se på nettsiden koster hjemleveringen 99 kroner. Samtidig må bestillingen inneholde varer for over 800 kroner. Tidspunkt for hjemkjøring skal være mellom 17-21 alle mandag til fredag.

Vi står alle midt i en ekstraordinær situasjon, og vi ønsker å hjelpe de som må holde seg hjemme. Derfor har vi jobbet knallhardt for å raskest mulig kunne lansere en enkel bestillingsløsning for våre kunder. Den vil i tiden fremover være under kontinuerlig utvikling når det gjelder brukervennlighet, vareutvalg og betalings- og leveringsløsninger, sier Stokke.

LES OGSÅ: Sterk vekst for norske Click & Collect-skap i dagligvare: "Kunne vært høyere"

Løsningen er allerede tilgjengelig i Oslo og deler av Viken, samt Sørlandet og Vestlandet. Coop meddeler at de ønsker å dekke 90 prosent av Norge ganske raskt. Hvorvidt nettbutikken videreføres etter coronakrisen er ikke klart, men Coop ser på det som en viktig læring.

Dette er en del av den nasjonale dugnaden. Det blir samtidig en viktig læring for oss som vi tar med oss når vi skal vurdere dette fremover, skriver Coop i en mail til Ehandel.

Del artikkel: